VARFÖR KALLAR VI OSS BUSINESS SHERPAS?

 

Under en resa till Nepal lärde vår vd Johan Martinsson känna ett antal guider ur den etniska gruppen sherpas. Han blev oerhört inspirerad av deras förmågor, lojalitet och förhållningssätt till livet. Den roll de spelar för att hjälpa klättrare nå toppen har starka likheter med affärsvärlden. Därför ställde vi oss frågan: Skulle vi själva ha nått toppen utan en Business Sherpa? Madicon samarbetar med Mega Adventures International (MAI)/Hike for Nepal för att lära oss mer om likheter och skillnader mellan att nå bergstoppar och affärsmässiga topprestationer.

VÅRA BUSINESS SHERPAS

 

 

GÖRAN PALMGREN

GÖRAN PALMGREN

Jag har varit där! Över 40 år i arbetslivet och nästan tre decennier i ledarpositioner har genererat en djup källa av erfarenhet. Jag har axlat många roller, främst med fokus mot marknadsföring, sälj och kundrelationer inom bank, internationell logistik, postala tjänster och B2B.

JOHAN MARTINSSON

JOHAN MARTINSSON

Mitt yrkesliv har varit fantastiskt spännande och stimulerande. Jag har haft möjligheten att under många år bo och verka i Tyskland, Polen och Ryssland. Att arbeta internationellt har påverkat mitt synsätt på ledarskap och inte minst har det gett mig en ödmjukhet inför andra kulturer och samhällen.

EVA LOSMAN RAGNÅ

EVA LOSMAN RAGNÅ

Min arena är allt som har med försäljning och marknadsfrågor att göra; affärer kort och gott! Fokusering av verksamheter är min styrka. I mina roller har jag arbetat med att finna och lyfta fram det individer och bolag är bra på och säkerställa att de fokuserar på detta för att nå framgång.

JOHAN BRANDRUP-WOGNSEN

JOHAN BRANDRUP-WOGNSEN

Med bakgrund som civilingenjör teknisk fysik har jag passerat genom tung svensk basindustri (elektromekanik, logistik och petrokemi) hela vägen över finansindustrin till olika tjänste- och servicenäringar. Få verksamheter är mig främmande efter 40 år med positioner i sveriges största företag och, som flerfaldig entreprenör, i dess minsta.

BENGT THURN

BENGT THURN

De senaste 20 åren har jag arbetat som IT-och verksamhetsledare vilket gett mig bra erfarenheter inom bland annat personalledning, affärsutveckling och förändringsarbete. Jag brinner för utveckling där verksamhetsnyttan och kunden står i fokus.

JOHAN CORNELL

JOHAN CORNELL

Människor, maskiner och utmaningar stimulerar mig och under 40 år i industrin har jag fått mycket av alla tre, men inte nog. Jag har varit VD, inköpschef, kvalitetschef, produktionschef och med allt från 60 anställda till 4000 i mitt ansvarsområde.

  • +46 722 475 322
Vivian Wen

Vivian Wen

Business Sherpa Assistant

Kenneth Larsson

Kenneth Larsson

Kreatör, strateg och designer. Jag har över 25 års erfarenhet av reklam, kommunikation och entreprenörsskap. Till min erfarenhet av att skapa identiteter för organisationer och driva kampanjer så adderar jag arbetet med värdegrundsfrågor som spetskompetens.

Gunilla Munke

Gunilla Munke

I mitt arbete som change agent, strateg och projektledare har jag fokus på människorna. Mina erfarenheter kommer från försäljning- och reklamvärlden. Jag har levt och arbetat 15 år i Italien vilket gjort mig ödmjuk och medveten om livets alla sanningar. Som certifierad CTT-konsult har jag ett värdegrundsperspektiv i våra uppdrag och jag driver frågor som rör värderingar, drivkrafter och utveckling i varumärken och organisationer.

Elin Thurang

Elin Thurang

Jag är produktionsledare och grafisk formgivare och har jobbat med kommunikation och marknadsföring ända sedan jag först gav mig ut på arbetsmarknaden 2001. Jag tror på organisation och ordning och ser till att det finns ett fungerande system bland de kreativa krafterna på Madicon Communication.

1063106410991097109811002785228322962310