Change your perspective from being  the best leader in the world

to BECOMING the BEST LEADER FOR THE WORLD

Klimathotet, artificiell intelligens, sociala medier, nanofabriker, neurobiologiska maskiner. Hur blir det att vara ledare i den artificiella intelligensens tid?

Vi behöver skapa de bästa ledarna för världen för att kunna möta framtiden.

IDÉN ÄR ENKEL – MEN UNIK

Du är en av många företagsledare som deltar i den utveckling som ska ta oss in i framtiden. Du får mängder av erbjudanden om kurser och konferenser. Detta kan tyckas vara ytterligare ett erbjudande i mängden, men så är inte fallet.

Det vi erbjuder är ett årslångt program för utveckling av ditt ­personliga ledarskap. Vi tar dig till platser dit du aldrig kan ta dig när du är själv. Vi ger dig utmanande upplevelser och insikter tillsammans med andra människor som du inte kan få på egen hand.

Enkelt men unikt.

GENVÄG TILL UTVECKLING

Förr var enda möjligheten att uppnå högre kompetens att lära av andra. Gesäller gick i åratal och lärde av mästare. Idag har vi inte tid med det.

I stället försöker vi  komprimera inlärningen. Vi sitter i skol­bänken och lär oss sådant som endera inte är relevant eller sådant vi har glömt efter tre veckor. Erfarenheten säger att man tar till sig ­kunskaper bäst i samband med upplevelser och utmaningar. Hos oss finns en genväg till bestående lärande och utveckling. Lämna din bekvämlighetszon tillsammans med oss och tvingas ut på ny mark för att hämta större erfarenhet.

NÄTVERK FÖR LIVET

Du hittar en enorm utvecklingspotential i det sammansatta ­nätverket. En konferens under ett par dagar med många anonyma deltagare skapar inte samhörighet. Med färre ­deltagare och flera sammankomster över en längre tid blir nyttan en helt annan. Först då blir ­byggandet av bestående relationer och nätverk på riktigt.

I gruppen utvecklar vi  tillsammans idéer från inspirerande ­föredragshållare och delar erfarenheter i förtroende med ­personer i liknande situationer. Du får andra perspektiv och kan se på ditt ledarskap med nya ögon samtidigt som du får vänner för livet.

KOMPETENSBANK OCH MENTORER

Hos oss kommer du att hitta intressanta förmågor och nya affärs­möjligheter. Principen är endast en deltagare per branch och alla bjuder på sin egen kompetens. Möjligheterna till korsbefruktning i såväl idéer, erfarenheter och nya affärer är obegränsade.  ­Deltag­arna får möjlighet till egen ”sändningstid” och inom gruppen kan vi skapa ­mentorsrelationer med andra eller externa föreläsare.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

  • Under året deltar du tillsammans med övriga i din nätverksgrupp i tre specialarrangerade seminarieresor (Norden, Europa, Världen).
  • Arrangemangen förläggs till intressanta platser och seminarierna behandlar aktuella och för deltagarna relevanta frågor med föreläsare av högsta klass.
  • Mellan resorna har vi återträffar och uppföljning.
  • Seminarierna följer en utvecklingsplan för ledarskapet men anpassas i största utsträckning efter gruppens önskemål.
  • Varje grupp begränsas till ca 25 personer och deltagarna i en grupp representerar så långt som möjligt olika branscher.
  • Alla deltagare förutsätts hantera fysiska och psykiska utmaningar på ett bra sätt och erhåller fria hälsokontroller och personbedömningar inför resorna.

VAD KOSTAR DET?

Prisexempel 120.000 kronor för ett årsabonnemang inklusive resor, ca 12-14 seminariedagar, boende och de flesta måltider. Allt är högklassiga arrangemang.
Priserna sätts med ett minimum av marginal. Vårt syfte är inte att tjäna pengar på resorna i sig. Vi brinner för utveckling av människor och ledarskap och vill skapa affärsmöjligheter på lång sikt.

INTRESSERAD? FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG!

Företag

Din position i företaget

Ditt telefonnummer