DIN VÄNLIGA KVARTERSKOMMUNIKATÖR

Det här är vår terräng

Madicon Communication har navigerat runt i marknadsföringslandskapet länge. Vissa av oss har varit här i 30 år. Andra vandrare har anslutit sig till expeditionen senare och tagit med sig ny kunskap. Tillsammans har vi sett och upplevt mycket. Vi har sett landskapet förändras omkring oss, men det har hela tiden känts som hemma.

Vi kan den här terrängen. Det här är vår bakgård. Vår ficka.

Vi vill hjälpa dig att hitta rätt och nå ut med ditt budskap. Och vi älskar dina problem, stora som små! Älskar att lösa dem, alltså. Reklam- och kommunikationsutmaningar tänder gnistan i oss, vare sig det handlar om att designa ett varumärke, göra en broschyr eller hjälpa dig nå din målgrupp i sociala medier.

Men vad kan vi, då?

Kontakta oss!

  Ulf Rosenberg Bertilsson

  Ulf Rosenberg Bertilsson

  Upplev en revolution i ditt ledarskap tillsammans med mig: Upptäck motivationen, kreativiteten och framgången på nytt.
  Jag hjälper dig att att bryta stiltjen, återfå motivationen och kreativiteten i ditt liv. Ibland kan det kännas som att energin har tagit semester och att inspirationen är som bortblåst. Men oroa dig inte, det går att hitta tillbaka till det som får dig att brinna.

  Torbjörn Ferndahl

  Torbjörn Ferndahl

  Under 30 år har jag i olika arbeten samlat framgångsrecept inom sälj- och produktledning, PR/opinionsbildning och ledarskap i multinationella koncerner, start-up företag och intresseorganisationer. Min drivkraft är att skapa engagemang och därigenom utveckla ständiga förbättringar.

  Kenneth Larsson

  Kenneth Larsson

  Kreatör, strateg och designer. Jag har över 25 års erfarenhet av reklam, kommunikation och entreprenörsskap. Till min erfarenhet av att skapa identiteter för organisationer och driva kampanjer så adderar jag arbetet med värdegrundsfrågor som spetskompetens.

  Johan Martinsson

  Johan Martinsson

  Mitt yrkesliv har varit fantastiskt spännande och stimulerande. Jag har haft möjligheten att under många år bo och verka i Tyskland, Polen och Ryssland. Att arbeta internationellt har påverkat mitt synsätt på ledarskap och inte minst har det gett mig en ödmjukhet inför andra kulturer och samhällen.

  Johan Brandrup-Wognsen

  Johan Brandrup-Wognsen

  Med bakgrund som civilingenjör teknisk fysik har jag passerat genom tung svensk basindustri (elektromekanik, logistik och petrokemi) hela vägen över finansindustrin till olika tjänste- och servicenäringar. Få verksamheter är mig främmande efter 40 år med positioner i sveriges största företag och, som flerfaldig entreprenör, i dess minsta.

  Gunilla Munke

  Gunilla Munke

  I mitt arbete som change agent, strateg och projektledare har jag fokus på människorna. Mina erfarenheter kommer från försäljning- och reklamvärlden. Jag har levt och arbetat 15 år i Italien vilket gjort mig ödmjuk och medveten om livets alla sanningar. Som certifierad CTT-konsult har jag ett värdegrundsperspektiv i våra uppdrag och jag driver frågor som rör värderingar, drivkrafter och utveckling i varumärken och organisationer. Gunilla är för närvarande sjukskriven. Kontakta Kenneth Larsson om värdegrundsfrågor.

  Göran Palmgren

  Göran Palmgren

  Jag har varit där! Över 40 år i arbetslivet och nästan tre decennier i ledarpositioner har genererat en djup källa av erfarenhet. Jag har axlat många roller, främst med fokus mot marknadsföring, sälj och kundrelationer inom bank, internationell logistik, postala tjänster och B2B.

  Bengt Thurn

  Bengt Thurn

  De senaste 20 åren har jag arbetat som IT-och verksamhetsledare vilket gett mig bra erfarenheter inom bland annat personalledning, affärsutveckling och förändringsarbete. Jag brinner för utveckling där verksamhetsnyttan och kunden står i fokus.