Förbered dig för det oförutsedda
– En upplevelseworkshop

Hur agerar du under press? Rationellt, eller blir du helt paralyserad? Det är möjligt att du inte vet det än. Kunskap och förståelse är nyckeln till kontroll. En ledare behöver kunskap om såväl sina som andras reaktioner, men även förståelse för vad som ligger bakom dem. Den som inte är redo för det oväntade kan stå handfallen när krisen är framme.

Akuta händelser bortom din kontroll kan:

  • Utvecklas till skadliga och okontrollerbara förlopp.
  • Sätta dig eller din organisation i ett mycket allvarligt läge med oviss utgång.
  • Skapa rädsla, hopplöshet och utmattning inför beslut.

 

Ta din handlingsberedskap till en ny nivå!

Under vår upplevelseworkshop ställs du inför fysiska och psykiska utmaningar. Här kommer du att pressas utanför din comfort zone – utomhus i storslagen natur. Du kommer försättas i obekanta och obekväma situationer. Du kanske blir rädd, förvånad eller arg. Det är nödvändigt för att du ska utveckla effektiva strategier och få kontroll över ditt och andras flyktbeteenden. Det ger dig insikt i hur du som chef bygger in ett säkerhetstänk i företagskulturen.

Du förbättrar din förmåga att kliva fram, ge tydlig information och skapa interaktion. Du lär dig att behålla initiativ och skapa handlingsutrymme i panikartade situationer. Med rätt verktyg kan du som ledare säkerställa att du och din organisation är uthållig och beslutsstark!

Under dagen får du ta del av lärdomar från ledningssituationer i krävande förhållanden under vetenskapliga expeditioner på tunn is i Antarktis, underrättelseinhämtning i Afghanistans ödemarker och komplexa räddningsuppdrag på Kebnekaise.

Var, när, hur?
Tid:
Onsdag 20 februari kl. 08:30–17:00.
Plats: Upplands Väsby strax norr om Stockholm. Det är möjligt att få transport från Stockholm Central kl. 07.30.
Övrigt: Klädsel för utomhusvistelse i väderlek för dagen, stadiga skor/kängor. Mat serveras.
Kostnad: 5 000 kr ex. moms per deltagare. Antalet deltagare är begränsat till 10 personer. 

Anmälan via formuläret.


Aktiviteten är en del i Madicon Leadership Sherpa Experiences program. Det innebär att du som deltar också kan anmäla dig till det årslånga programmet som tar dig och ditt ledarskap till nya höjder. Mer info www.madicon.se/leadershipsherpaexperience

För mer information: info@madicon.se

Anmäl dig

Kontaktperson

Samtliga deltagare (för- och efternamn)

Företag

Organisationsnummer:

Adress

Telefon

E-post

Faktureringsadress

Meddelande (t.ex. eventuella allergier):