Tydliga, gemensamma värderingar – en väg till ökad lönsamhet

Ett frukostseminarium om värderingsstyrt ledarskap för dig som vill bygga en framgångskultur.

Det som utmärker en värderingsdriven organisation är att fokus ligger hos människorna och utgår från deras drivkrafter.

Värderingar är den nya konkurrensfördelen! Alla organisationer med självaktning har sina värdeord nedskrivna någonstans. Men, hur stämmer ni av att era medarbetare är med på tåget och har de där orden egentligen någon effekt på resultatet?

Vi kommer att prata om hur du kan synliggöra och bli medveten om vilka värderingar som styr din organisation, och varför det är bra att kartlägga om ni lever som ni lär.

Välkommen!

Datum: 18:e oktober
Tid: kl. 07.30 för frukostmingel, kl. 08.00 börjar föredraget, som håller på till 09.00.
Plats: Madicon AB, Kungsgatan 71, 1 tr.
Anmälan senast: 13:e oktober

Deltagande i seminariet är gratis.

[button size=”medium” text=”Anmäl dig här” link=”http://madicon.se/vara-tjanster/frukostmote-18-oktober/”]

(Antalet platser är begränsat. Avanmäl dig på info@madicon.se eller 0733-507 321 om du får förhinder, så kanske någon annan kan ges plats.)

EVA LOSMAN RAGNÅ, BUSINESS SHERPA – Vi på Madicon vänder oss till ledare som är nyfikna på konkreta verktyg för att utveckla sin företagskultur och på ett grundläggande sätt skapa större engagemang bland sina medarbetare.

Som Business Sherpa har jag ett värdegrundsperspektiv i våra uppdrag och jag driver frågor som rör värderingar, drivkrafter och utveckling av varumärken och organisationer. Jag är certifierad av Barrett Values Center att använda de mätmetoder som ingår i den verktygslåda som kallas CTT – ”Cultural Transformation Tools”.