VARUMÄRKE – INREDNING

Det är en sådan där morgon när allt bara har klaffat; du vaknade strax före väckarklockan, morgonrutinerna gick som på räls, och trafiken flöt på utan alla förseningar du tagit med i tidsberäkningen. Du kliver in på din arbetsplats hela 17 minuter tidigare än vanligt, först på plats.

När du för första gången på länge ser lokalen helt tom slås du av hur ”hemma” det känns, hur ”ni” allting är. Inredningen fullkomligt andas allt det som symboliserar er som företag – färgerna, formerna, möblerna – allt är anpassat efter er som grupp. Det här är en plats där ni kan vara kreativa och effektiva. En plats där du faktiskt inte har något emot att spendera några extra minuter på morgonen.

Nöjd med att du fått ett litet gratis försprång på dagen slappnar du av och andas ut i väntan på dina medarbetare.

————

Inredningen på en arbetsplats spelar en viktig roll i ett företag. Dels för att ge besökare en direkt och tydlig känsla av de värderingar som genomsyrar ert företag, men kanske ännu viktigare för att ge dig och dina medarbetare en arbetsmiljö där ni mår bra, inspireras och kan uppnå full effektivitet.

Vi hjälper ditt företag med inredningen i allt från enkla och funktionella kontorslösningar till framtagande av hela koncept och heltäckande inredningar av kontor, hotell och restaurang. Vi finns behjälpliga när ditt företag står inför en flytt och behöver hjälp med färgsättning, möblering och inredning av det nya kontoret, när ni behöver hjälp med uppfräschning eller specialanpassning av befintliga lokaler, eller när ni vill binda ihop inredningen på kontoret med företagets grafiska profil.

Vi väver in hela företagets identitet i inredningen så att den utstrålar företagets vision och budskap – allt för att tydliggöra er affärsidé och era visioner. Med en genomtänkt färgsättning, rätt ljussättning och välplanerad möblering skapar vi en inspirerande miljö för både medarbetare och besökare.

Kontakta oss så hjälper vi dig. Låt oss tänka på inredningen så att du kan fokusera helt på din verksamhet!

Kontakta oss!