VARUMÄRKE – INREDNING

Det är en sådan där morgon när allt bara har klaffat; du vaknade strax före väckarklockan, morgonrutinerna gick som på räls, och trafiken flöt på utan alla förseningar du tagit med i tidsberäkningen. Du kliver in på din arbetsplats hela 17 minuter tidigare än vanligt, först på plats.

När du för första gången på länge ser lokalen helt tom slås du av hur ”hemma” det känns, hur ”ni” allting är. Inredningen fullkomligt andas allt det som symboliserar er som företag – färgerna, formerna, möblerna – allt är anpassat efter er som grupp. Det här är en plats där ni kan vara kreativa och effektiva. En plats där du faktiskt inte har något emot att spendera några extra minuter på morgonen.

Nöjd med att du fått ett litet gratis försprång på dagen slappnar du av och andas ut i väntan på dina medarbetare.

————

Inredningen på en arbetsplats spelar en viktig roll i ett företag. Dels för att ge besökare en direkt och tydlig känsla av de värderingar som genomsyrar ert företag, men kanske ännu viktigare för att ge dig och dina medarbetare en arbetsmiljö där ni mår bra, inspireras och kan uppnå full effektivitet.

Vi hjälper ditt företag med inredningen i allt från enkla och funktionella kontorslösningar till framtagande av hela koncept och heltäckande inredningar av kontor, hotell och restaurang. Vi finns behjälpliga när ditt företag står inför en flytt och behöver hjälp med färgsättning, möblering och inredning av det nya kontoret, när ni behöver hjälp med uppfräschning eller specialanpassning av befintliga lokaler, eller när ni vill binda ihop inredningen på kontoret med företagets grafiska profil.

Vi väver in hela företagets identitet i inredningen så att den utstrålar företagets vision och budskap – allt för att tydliggöra er affärsidé och era visioner. Med en genomtänkt färgsättning, rätt ljussättning och välplanerad möblering skapar vi en inspirerande miljö för både medarbetare och besökare.

Kontakta oss så hjälper vi dig. Låt oss tänka på inredningen så att du kan fokusera helt på din verksamhet!

Kontakta oss!

  Veronica Bergholtz

  Veronica Bergholtz

  Jag arbetar som inredare med inriktning mot kontorsmiljöer samt lobbys, konferensrum, kök o.s.v. Jag har erfarenhet av att skapa förutsättningar för kvalitativa möten i olika typer av miljöer. Den omgivande miljön har en viktig betydelse för hur lyckat ett möte upplevs. Det har jag tagit fasta på.

  Ulf Rosenberg Bertilsson

  Ulf Rosenberg Bertilsson

  Mångårigt och engagerat arbete med att lyfta chefer och ledning, inom och utanför rikets gränser, har fyllt min ryggsäck med rikligt av utvecklande ledarskapserfarenheter. Dessa använder jag flitigt i uppdrag för mina kunder idag. Exempel på uppdrag i min kärnkompetens kan vara visions- och strategiutveckling, implementering av vision, mål och värderingar i olika typer av företag – nationellt och internationellt – utveckling av ledningsgrupper, Speaking Partner inom strategi och ledning etc.

  Torbjörn Ferndahl

  Torbjörn Ferndahl

  Under 30 år har jag i olika arbeten samlat framgångsrecept inom sälj- och produktledning, PR/opinionsbildning och ledarskap i multinationella koncerner, start-up företag och intresseorganisationer. Min drivkraft är att skapa engagemang och därigenom utveckla ständiga förbättringar.

  Lennart Svanberg

  Lennart Svanberg

  Jag kan erbjuda dig och din verksamhet en 40-årig kunskap om hur mikrochip fortsätter att omvandla vår vardag och hur du bäst ska möta den omvandlingen. Tillsammans hittar vi innovativa och mätbara sätt att få fler och bättre kunder med existerande och kommande marknadsteknologier.

  Kenneth Larsson

  Kenneth Larsson

  Kreatör, strateg och designer. Jag har över 25 års erfarenhet av reklam, kommunikation och entreprenörsskap. Till min erfarenhet av att skapa identiteter för organisationer och driva kampanjer så adderar jag arbetet med värdegrundsfrågor som spetskompetens.

  Johan Martinsson

  Johan Martinsson

  Mitt yrkesliv har varit fantastiskt spännande och stimulerande. Jag har haft möjligheten att under många år bo och verka i Tyskland, Polen och Ryssland. Att arbeta internationellt har påverkat mitt synsätt på ledarskap och inte minst har det gett mig en ödmjukhet inför andra kulturer och samhällen.

  Johan Brandrup-Wognsen

  Johan Brandrup-Wognsen

  Med bakgrund som civilingenjör teknisk fysik har jag passerat genom tung svensk basindustri (elektromekanik, logistik och petrokemi) hela vägen över finansindustrin till olika tjänste- och servicenäringar. Få verksamheter är mig främmande efter 40 år med positioner i sveriges största företag och, som flerfaldig entreprenör, i dess minsta.

  Jan Karlsson

  Jan Karlsson

  Erfarenhet av b2b försäljning i 14 år, uppstart och 16 års drift av butikskedja som sedan övergick till franchisekedja. År 2021 gjorde jag min exit. Att få ta del i driften i en verksamhet är min passion oavsett var verksamheten befinner sig i processen. Jag arbetar med Retail, B2B, franchise, paketering av affärsidé, konceptskapande, turnarounds m.m. Alla verksamheter som är i behov av stöttning framåt, bakåt eller sidled ser jag som en tilltalande utmaning.

  Gunilla Munke

  Gunilla Munke

  I mitt arbete som change agent, strateg och projektledare har jag fokus på människorna. Mina erfarenheter kommer från försäljning- och reklamvärlden. Jag har levt och arbetat 15 år i Italien vilket gjort mig ödmjuk och medveten om livets alla sanningar. Som certifierad CTT-konsult har jag ett värdegrundsperspektiv i våra uppdrag och jag driver frågor som rör värderingar, drivkrafter och utveckling i varumärken och organisationer. Gunilla är för närvarande sjukskriven. Kontakta Kenneth Larsson om värdegrundsfrågor.

  Göran Palmgren

  Göran Palmgren

  Jag har varit där! Över 40 år i arbetslivet och nästan tre decennier i ledarpositioner har genererat en djup källa av erfarenhet. Jag har axlat många roller, främst med fokus mot marknadsföring, sälj och kundrelationer inom bank, internationell logistik, postala tjänster och B2B.