[smartslider3 slider=3]

Change your perspective from being the best leader in the world
to BECOMING the BEST LEADER FOR THE WORLD

Klimathotet, artificiell intelligens, sociala medier, nanofabriker, neurobiologiska maskiner. Hur blir det att vara ledare i den artificiella intelligensens tid?

Vi behöver skapa de bästa ledarna för världen för att kunna möta framtiden.

IDÉN ÄR ENKEL – MEN UNIK

Du som är företagsledare är automatiskt en del i den utveckling som ska ta oss in i framtiden – precis som alla andra i din position. Du får säkert mängder av erbjudanden om kurser och konferenser. Detta kan tyckas vara ytterligare ett erbjudande i mängden, men så är inte fallet.

Det vi erbjuder är ett årslångt program för utveckling av ditt ­
personliga ledarskap. Vi tar dig till platser dit du knappast kan ta dig själv. Vi ger dig utmanande upplevelser och insikter tillsammans med andra människor som du inte kan få på egen hand.

Enkelt men unikt.

GENVÄG TILL UTVECKLING

Förr var enda möjligheten att uppnå högre kompetens att lära av andra. Gesäller gick i åratal och lärde av mästare. Idag har vi inte tid med det. Istället försöker vi komprimera inlärningen. Vi går på kurser och seminarier där vi lär oss saker – oftast irrelevanta – som vi sedan glömmer inom tre veckor.

Erfarenheten säger att man tar till sig kunskaper bäst i samband med upplevelser och utmaningar. Hos oss finns en genväg till bestående lärande och utveckling. Lämna din bekvämlighetszon tillsammans med oss och tvingas ut på ny mark för att hämta större erfarenhet!

NÄTVERK FÖR LIVET

Du kommer att finna en enorm utvecklingspotential i det nätverk som skapas under programmets gång. En konferens under ett par dagar med många anonyma deltagare skapar inte samhörighet. Med färre ­deltagare och flera sammankomster över en längre tid blir nyttan en helt annan. Först då blir ­byggandet av bestående ­relationer och nätverk på riktigt.

I gruppen utvecklar vi tillsammans idéer från inspirerande föredragshållare och delar erfarenheter i förtroende med ­personer i liknande situationer. Upplevelser tillsammans med andra i krävande situationer skapar kreativa, grundade diskussioner och en samhörighet med andra ledare för lång tid framöver. Du får andra perspektiv och kan se på ditt eget ledarskap med nya ögon samtidigt som du får vänner för livet.

KOMPETENSBANK OCH MENTORER

Hos oss kommer du att hitta intressanta förmågor och nya affärsmöjligheter. Principen är endast en deltagare per bransch och alla bjuder på sin egen kompetens. Möjligheterna till nya, spännande kombinationer i såväl idéer, erfarenheter och nya affärer är obegränsade. ­Deltag­arna får möjlighet till egen ”sändningstid” och inom gruppen kan vi skapa ­mentorsrelationer med andra eller externa föreläsare. Här kan du söka efter en mentor eller själv agera mentor åt någon annan.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

 • Under året deltar du tillsammans med övriga i din nätverksgrupp i ett antal specialarrangerade seminarieresor runtom i världen.
 • Arrangemangen förläggs till intressanta platser och seminarierna behandlar aktuella och för deltagarna relevanta frågor med föreläsare av högsta klass.
 • Mellan resorna har vi återträffar och uppföljningsseminarier.
 • Seminarierna följer en utvecklingsplan för ledarskapet men anpassas i största utsträckning efter individens och gruppens önskemål.
 • Varje grupp begränsas till ca 25 personer och deltagarna i en grupp representerar olika branscher.
 • Alla deltagare förutsätts hantera fysiska och psykiska utmaningar på ett bra sätt och erhåller fria hälsokontroller och personbedömningar inför resorna.
 • Anmälan är personlig. Eftersom vi prioriterar relationsbyggande och utvecklingen i grupperna högt går det inte att delta ”delvis”. Det går heller inte att skicka ersättare.

Innehållet i ett årsabonnemang kan variera beroende på arrangemang. Huvudmodellen är två utlandsresor, en inom Europa och en längre interkontinental resa. Dessutom tillkommer introduktionsseminarier inför resorna och uppföljningsseminarier efter. Totalt omfattar abonnemanget ca 14 dagar varav 4 helgdagar.

VAD KOSTAR DET?

Den årliga avgiften för resor och seminarier beräknas till
ca 100 000 kr. Avgiften faktureras i samband med första seminariet. I priset ingår en anmälningsavgift på 5000 kr.

Priset bestäms beroende på resmål och antal deltagare och inkluderar resor, seminariedagar, boende och de flesta mål­tider. Alla arrangemang är högklassiga.

Priserna sätts med ett minimum av marginal.

SEMINARIERNA ÄGNAS ÅT MORGONDAGENS LEDARSKAP

Vad är morgondagens ledarskap? Under våra seminarier kommer vi att fördjupa oss i de utmaningar som väntar morgondagens ledare. Vi kommer även att göra en sortering av vad som kommer att vara klassiskt ledarskap, vad som kommer vara gångbart i alla tider, och vad som måste bort och ersättas med nytt.

MER ÄN SEMINARIER…

När du reser med oss får du så mycket mer än semi­narier och intressanta föreläsare – vi vill ge dig en förståelse för andra människor och hur andra kulturer fungerar.

På resan till Japan hade du fått en inblick i hur människorna lever för att bättre förstå ­hur det fungerar att göra affärer i landet. Du hade bott i en yasuragi och handlat på fiskmarknaden varje ­morgon. Klättringen på berget Fuji hade satt mycket i perspektiv.

… OCH MER ÄN RESOR

I Argentina hade du fått ta del av en historisk kultur­resa – från nutid och hela vägen tillbaka till Inka­ och Aztekkulturen – för att få en djupare förståelse för ­Argentinas roll i Sydamerika och världen.

Upplevelser av liknande slag är syftet – resmålet är endast ett medel!

INTRESSERAD? FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG!

  Företag

  Din position i företaget

  Ditt telefonnummer

  KONTAKTPERSONER

  Johan Brandrup-Wognsen, Madicon
  E-mail: johan@madicon.se
  Tel: ‭+46 709 800 710

  Ulf Östmark, Quality Travel AB
  E-mail: ulf@qtravel.se
  Tel: ‭+46 70-840 22 00