DESIGN & GRAFISK

PRODUKTION

DESIGN & GRAFISK PRODUKTION

Vad behöver du?

Naturen kan ge oss de mest makalösa visuella upplevelser, såsom regnbågsbergen i Zhangye Danxia. Snygg design attraherar, lockar och fångar uppmärksamhet. Vi hjälper dig att designa din logotyp och allt annat som är kopplat till ditt varumärke på ett sätt som förför dina kunder.

Vi har producerat underlag för i princip alla typer av grafiskt material. Vad du än behöver kan vi med största sannolikhet fixa det åt dig. Vi håller också i kontakten med underleverantörer såsom tryckerier m.m.

Vi är alltid måna om att allt i den grafiska produktionen är både kommunikativt och tekniskt korrekt. Kommer texten att synas? Sänder bilden rätt budskap? Finns det några tankevurpor i texten som kan förvirra, osv. Om någon del inte klaffar som den ska skapas ”brus” som gör det svårare att nå fram till läsaren. Vårt hantverk och vår yrkesstolthet ligger just i att undvika brus. Bara för att du har en hammare betyder det inte att du kan bygga ett hus, men vi har alla verktyg som behövs för att bygga en grafisk herrgård åt dig. Eller en mysig sommarstuga om det är vad du behöver.

Exempel på grafisk produktion som vi kan hjälpa dig med:

– WEBBSIDOR
– LOGOTYPER
– BROSCHYRER
– STORTAVLOR

– BILDEKOR
– SKYLTAR
– BÖCKER
– VISITKORT
– PRESENTATIONSMATERIAL

Osv… Listan kan göras hur lång som helst.

Portfolio

Kontakta oss!