Din tid är värdefull – använd den rätt!

Suger styrelsearbetet musten ur dig? Kallelser, protokoll, materialutskick i tid – för att inte tala om uppföljning av såväl ekonomi som av delegerade insatser – allt tar tid och kraft som skulle kunna användas till annat.

Med Boardeasers smarta funktioner och strukturerade processer kan både VD och styrelse lägga sin tid på det som är viktigt – att fatta bästa möjliga beslut och bygga framgångsrika bolag. Här samlas all dokumentation och bolagets ekonomi visualiseras i ett antal lättbegripliga grafer och tabeller som gör det möjligt för alla styrelseledamöter att vara insatta i bolagets utveckling.

Välkommen till ett frukostmöte  där vi berättar mer om hur du med rätt struktur och systemstöd kan underlätta och få bättre effekt av arbetet i styrelsen. 

Madicon & Boardeaser


Datum: 23 maj
Tid: 7:30 – 9:00
Plats: Hos Madicon på Kungsgatan 71, 1 tr, Stockholm

Anmälan till frukostseminarium

Program

7:30 – Frukosten står uppdukad

8:00 – Johan Brandrup-Wognsen, Business Sherpa, grundare och ordförande i Madicon, delar med sig av sin erfarenhet av hur ordning och reda möjliggör ett mer effektivt och resultatskapande styrelsearbete. 

8:20 – Pär Haga, VD Boardeaser, visar en demo och berättar om hur Boardeaser har utvecklat molntjänster som underlättar styrelsearbetet.

8:40 – En nöjd kund berättar om hur ordning och reda ökar värdet på styrelsens arbete.

9:00 – Vi avslutar seminariet.

Jag kan tyvärr inte den 23:e, men kontakta mig gärna och berätta mer.