MADICON SÖKER EN SEARCH/PROJEKTASSISTENT

VEM SÖKER VI?

Uppskattar du ett högt arbetstempo? Är du en vass administratör som gillar att arbeta med människor och stötta upp där det behövs? Om svaret på ovanstående är JA – då har vi drömjobbet för dig!

Vi söker dig som är nyfiken, driven och orädd, med antingen generell eller mer specialiserad inriktning. Din roll innebär insyn och delaktighet i många olika processer och projekt. Därför är det viktigt att du har god social förmåga samt ett sinne för struktur och en vilja att lära dig nya saker. Som person är du noggrann och analytisk. Extra värdefullt är det om du har en baskunskap inom ekonomi och kan läsa och förstå en årsredovisning. Hos oss ges tillfälle att snabbt få förståelse för management consulting, affärsmannaskap och sälj- och marknadsarbete. Vi har kul tillsammans och här är högt i tak.

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVAR

Vi är i en tillväxtfas och behöver extrahjälp våra projekt. Exempel på arbetsuppgifter:

• Att utifrån marknadsplan samt under handledning av ansvarig Business Sherpa planera och genomföra olika marknadsaktiviteter, t.ex. event, uppdatering av vår webbsida och sociala medier.

• Delta i olika projekt som projektassistent.

• Identifiera och genomföra en grundanalys på företag som våra klienter är intresserade av att förvärva.

• Förbereda rapporter/presentationer.

• Följa med på kundmöten med olika konsulter samt bistå med research och uppföljning.

• Delta i utvecklingsarbete och effektivisering av leverans.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Skicka din ansökan via e-post till vår VD Johan Martinsson via johan.martinsson@madicon.se och märk den med ”Din nästa medarbetare”.
Har du frågor är du välkommen att ringa Johan på 0708-936650.

OM MADICON

Madicon AB är ett managementkonsultbolag med fokus på stöd till ledare och företag i krävande situationer – vi har lösningar för verksamhetsutveckling,

strategirådgivning och kommunikation. Vi arbetar gärna genom mentorskap, paketerat som Speaking Partner. Det som är gemensamt för Madicons konsulter, våra Business Sherpas, är lång erfarenhet som ledare inom olika delar av näringslivet och i varierande befattningar.

Vi erbjuder långsiktighet och hängivenhet i genomförandet av våra uppdrag ofta med utgångspunkt i en företags- eller behovsanalys. Tillsammans med vår kund omvandlar vi teori till verksamma åtgärderoch målgång. Då växer både organisation och ledarskap. Det är därför vi kallar oss Business Sherpas – vi vet vägarna, vi har gått dem och vi orkar bära långt och högt.

Madicon vänder sig till företag främst inom Mälardalen och huvudkontoret ligger på Kungsgatan i Stockholm.