VARFÖR KALLAR VI OSS BUSINESS SHERPAS?

 

Under en resa till Nepal lärde vår vd Johan Martinsson känna ett antal guider ur den etniska gruppen sherpas. Han blev oerhört inspirerad av deras förmågor, lojalitet och förhållningssätt till livet. Den roll de spelar för att hjälpa klättrare nå toppen har starka likheter med affärsvärlden. Därför ställde vi oss frågan: Skulle vi själva ha nått toppen utan en Business Sherpa? Madicon samarbetar med Mega Adventures International (MAI)/Hike for Nepal för att lära oss mer om likheter och skillnader mellan att nå bergstoppar och affärsmässiga topprestationer.

VÅRA BUSINESS SHERPAS

 

 

Johan Brandrup-Wognsen

Johan Brandrup-Wognsen

Med bakgrund som civilingenjör teknisk fysik har jag passerat genom tung svensk basindustri (elektromekanik, logistik och petrokemi) hela vägen över finansindustrin till olika tjänste- och servicenäringar. Få verksamheter är mig främmande efter 40 år med positioner i sveriges största företag och, som flerfaldig entreprenör, i dess minsta.

Bengt Thurn

Bengt Thurn

De senaste 20 åren har jag arbetat som IT-och verksamhetsledare vilket gett mig bra erfarenheter inom bland annat personalledning, affärsutveckling och förändringsarbete. Jag brinner för utveckling där verksamhetsnyttan och kunden står i fokus.

Torbjörn Ferndahl

Torbjörn Ferndahl

Under 30 år har jag i olika arbeten samlat framgångsrecept inom sälj- och produktledning, PR/opinionsbildning och ledarskap i multinationella koncerner, start-up företag och intresseorganisationer. Min drivkraft är att skapa engagemang och därigenom utveckla ständiga förbättringar.

Kenneth Larsson

Kenneth Larsson

Kreatör, strateg och designer. Jag har över 25 års erfarenhet av reklam, kommunikation och entreprenörsskap. Till min erfarenhet av att skapa identiteter för organisationer och driva kampanjer så adderar jag arbetet med värdegrundsfrågor som spetskompetens.

Johan Martinsson

Johan Martinsson

Mitt yrkesliv har varit fantastiskt spännande och stimulerande. Jag har haft möjligheten att under många år bo och verka i Tyskland, Polen och Ryssland. Att arbeta internationellt har påverkat mitt synsätt på ledarskap och inte minst har det gett mig en ödmjukhet inför andra kulturer och samhällen.

Göran Palmgren

Göran Palmgren

Jag har varit där! Över 40 år i arbetslivet och nästan tre decennier i ledarpositioner har genererat en djup källa av erfarenhet. Jag har axlat många roller, främst med fokus mot marknadsföring, sälj och kundrelationer inom bank, internationell logistik, postala tjänster och B2B.

Ulf Rosenberg Bertilsson

Ulf Rosenberg Bertilsson

Upplev en revolution i ditt ledarskap tillsammans med mig: Upptäck motivationen, kreativiteten och framgången på nytt.
Jag hjälper dig att att bryta stiltjen, återfå motivationen och kreativiteten i ditt liv. Ibland kan det kännas som att energin har tagit semester och att inspirationen är som bortblåst. Men oroa dig inte, det går att hitta tillbaka till det som får dig att brinna.

Gunilla Munke

Gunilla Munke

I mitt arbete som change agent, strateg och projektledare har jag fokus på människorna. Mina erfarenheter kommer från försäljning- och reklamvärlden. Jag har levt och arbetat 15 år i Italien vilket gjort mig ödmjuk och medveten om livets alla sanningar. Som certifierad CTT-konsult har jag ett värdegrundsperspektiv i våra uppdrag och jag driver frågor som rör värderingar, drivkrafter och utveckling i varumärken och organisationer. Gunilla är för närvarande sjukskriven. Kontakta Kenneth Larsson om värdegrundsfrågor.

KONTAKT MIG

076-125 54 68

ULF BERTILSSON – ROSENBERG

Upplev en revolution i ditt ledarskap: Upptäck motivationen, kreativiteten och en ny framgång.

Jag hjälper mina kunder att bryta stiltjen, återfå motivationen och kreativiteten i sina liv. Ibland kan det kännas som att energin har tagit semester och att inspirationen är som bortblåst. Men oroa dig inte, det går att hitta tillbaka till det som får dig att brinna.

Motto: ”Ta ansvar för ditt liv! Det räcker.”